>

Ook groen in uw bedrijf?

Wij nemen graag contact met u op.

Tubegarden

Langs de muur van uw wachtkamer, of zomaar midden in de kantoortuin staat een strak buizenstelsel met planten erin. Een krachtig contrast van wit en strak, met levendig groen. U ziet een verbazingwekkend kunstwerk dat de nieuwsgierigheid prikkelt.

Verrassend voor iedere ruimte
Als u dus houdt van een opvallend object, dan raden wij de Tubegardenaan. Het ontwerp is bijzonder eenvoudig en efficiënt: het is een frame van witte buizen, waarin wij verschillende planten zetten. Het schept een onverwacht beeld, waarmee u in uw interieur een verrassend effect creëert.

Eenvoudig in onderhoud
In onze Tubegarden loopt water met voedingsstoffen direct langs de wortels van de planten. Er is dus geen grond nodig en hierdoor is het systeem erg schoon én eenvoudig in onderhoud. Onze medewerkers vullen regelmatig het waterreservoir bij en controleren de planten, zodat ze fris en groen blijven.

Op maat gemaakt
Een andere leuk voordeel van de Tubegarden is dat er ook kruiden in gekweekt kunnen worden. Drinken uw medewerkers graag verse muntthee? Pluk het uit de Tubegarden en zet een fijn kopje thee. Verser wordt het niet!

Voor (interieur)architecten is de Tubegarden een uitgelezen mogelijkheid om op een unieke wijze planten of kruiden in hun ontwerp te integreren. Zij kunnen de standaard uitvoering hiervoor gebruiken, maar we kunnen ook een op maat gemaakt ontwerp leveren. Dit kan zo uitgebreid of compact gemaakt worden als u wenst.

Fascinerende combinatie van groen en ruimtebesparing

Green Fortune is een van origine Zweeds bedrijf dat gespecialiseerd is in verticale en hangende tuinen voor binnen en buiten. Vanaf 2004 hebben we onze ontwerpen, mogelijkheden en concept steeds verder ontwikkeld en verfijnd. Onze tuinen geven een nieuwe dimensie, kleur en uitstraling aan kantoren, woningen en gebouwen.

Een oerwoud in het atrium? Een wandoase in de woonkamer? Een stromende tuin langs de gevel? Onze verticale tuinen maken van iedere ruimte een beleving. Ze passen naadloos in elke ruimte en tegen elke muur, binnen of buiten. Je vindt onze verticale tuinen dan ook van Beijing tot New York en van Amsterdam tot Moskou.

Onze verticale tuinen zijn ook letterlijk een verademing. Omringd door groen woon, werk en leef je prettiger en gezonder. Haal buiten dus binnen! Neem vrijblijvend contact op en ontdek de talloze mogelijkheden van de plantwall en plantwire van Green Fortune.