>

Ook groen in uw bedrijf?

Wij nemen graag contact met u op.

TREE

Een vier meter hoge boom in uw atrium, coffeecorner of ontvangsthal. Het kan! Zónder dat u last heeft van fundering-ontwrichtende boomwortels, vallende bladeren en afgebroken takken. De boom blijft bovendien altijd groen, dus ook in de donkere winterperiode heeft u altijd een beetje zomer in huis.

Een aluminium boom, verkrijgbaar in verschillende kleuren
De Tree bestaat uit een aluminium stam en takken, gecombineerd met vijf Plantwall-panelen, die samen goed zijn voor een plantenoppervlak van tien vierkante meter. De panelen kunnen we vullen met planten naar keuze, om precies die sfeer te creëren die past bij uw bedrijf. Zo heeft u een levend kunstwerk, dat bovendien fungeert als stressverlagende blikvanger!

Eenvoudig in onderhoud
De Tree is voorzien van een watertank, een pomp en overige noodzakelijke apparatuur om de planten gezond en vitaal te houden. Een indicatiepaneel geeft aan wanneer de watertank bijgevuld moet worden, of dat de accuspanning laag is. Het onderhoud van de Tree kan worden meegenomen in bestaande onderhoudscontracten voor binnenbeplanting.

Ontworpen door een interieurarchitect
Johan Pragt heeft de Tree ontworpen. Johan is ontwerper en interieurarchitect en cum laude afgestudeerd aan de Koninklijke Academie voor Beeldende Kunsten. De Tree is een eenvoudig, maar vernuftig ontwerp, dat wij graag gebruiken.

Voor interieurarchitecten is de komst van de Tree goed nieuws: hiermee hebben ze weer een instrument in handen om binnenruimtes van uitbundig groen te voorzien. En dat is goed, want groen werkt ontspannend en geeft een frisse aanblik in iedere ruimte.

Fascinerende combinatie van groen en ruimtebesparing

Green Fortune is een van origine Zweeds bedrijf dat gespecialiseerd is in verticale en hangende tuinen voor binnen en buiten. Vanaf 2004 hebben we onze ontwerpen, mogelijkheden en concept steeds verder ontwikkeld en verfijnd. Onze tuinen geven een nieuwe dimensie, kleur en uitstraling aan kantoren, woningen en gebouwen.

Een oerwoud in het atrium? Een wandoase in de woonkamer? Een stromende tuin langs de gevel? Onze verticale tuinen maken van iedere ruimte een beleving. Ze passen naadloos in elke ruimte en tegen elke muur, binnen of buiten. Je vindt onze verticale tuinen dan ook van Beijing tot New York en van Amsterdam tot Moskou.

Onze verticale tuinen zijn ook letterlijk een verademing. Omringd door groen woon, werk en leef je prettiger en gezonder. Haal buiten dus binnen! Neem vrijblijvend contact op en ontdek de talloze mogelijkheden van de plantwall en plantwire van Green Fortune.