>

Ook groen in uw bedrijf?

Wij nemen graag contact met u op.

Plantwire

Groene zuilen in de centrale hal, van het plafond tot aan de grond. Zou dat niet een adembenemend effect geven? Of wat dacht u van een groene slang gemaakt van levende planten, die elegant met de trappen mee omhoog kronkelt?

Hangende tuinen
Het kan met onze laatste innovatie: de Plantwire. Dit zijn spectaculaire hangende tuinen, geïnspireerd op het regenwoud, waar de hangende planten zich nestelen tussen de bomen. Deze duurzame kunstvorm zorgt voor een hele andere beleving van de ruimte en bovendien heeft levend groen een positief effect op het binnenklimaat.

Altijd groen en fris
Voorheen was het niet mogelijk om op deze manier groen te integreren in gebouwen. Met onze Plantwire kan dat nu wel. We kunnen ze in elke lengte leveren: u mag bepalen hoe hoog uw hangende tuin moet worden. Wij regelen dit, net zoals we ervoor zorgen dat er een volledig automatisch irrigatiesysteem verwerkt zit in de Plantwire. Hierdoor krijgen alle planten op tijd water en voedingsstoffen, zodat uw hangende tuin altijd een groene en frisse uitstraling heeft.

Een perfecte blikvanger voor hoge ruimtes
Met de Plantwire haalt u een levend kunstwerk in huis: een blikvanger die stof tot praten geeft! Bovendien maakt het de lucht zuurstofrijker, wat ervoor zorgt dat uw medewerkers zich energieker, alerter en meer ontspannen zullen voelen. Want omringd door groen woont, werkt en leeft u prettiger en gezonder!

Neem vrijblijvend contact op en ontdek de talloze mogelijkheden van de Plantwire en de Plantwall van Green Fortune.

Fascinerende combinatie van groen en ruimtebesparing

Green Fortune is een van origine Zweeds bedrijf dat gespecialiseerd is in verticale en hangende tuinen voor binnen en buiten. Vanaf 2004 hebben we onze ontwerpen, mogelijkheden en concept steeds verder ontwikkeld en verfijnd. Onze tuinen geven een nieuwe dimensie, kleur en uitstraling aan kantoren, woningen en gebouwen.

Een oerwoud in het atrium? Een wandoase in de woonkamer? Een stromende tuin langs de gevel? Onze verticale tuinen maken van iedere ruimte een beleving. Ze passen naadloos in elke ruimte en tegen elke muur, binnen of buiten. Je vindt onze verticale tuinen dan ook van Beijing tot New York en van Amsterdam tot Moskou.

Onze verticale tuinen zijn ook letterlijk een verademing. Omringd door groen woon, werk en leef je prettiger en gezonder. Haal buiten dus binnen! Neem vrijblijvend contact op en ontdek de talloze mogelijkheden van de plantwall en plantwire van Green Fortune.