>

Ook groen in uw bedrijf?

Wij nemen graag contact met u op.

De plantwall

Stelt u zich eens voor: in uw kantoor, wachtkamer of centrale hal is één van de wanden bekleed met weelderige, frisgroene planten. Het is niet gewoon een muur met planten, maar een verticale tuin, een adembenemende blikvanger, die de ruimte een natuurlijke en frisse aanblik geeft.

Bijzonder en duurzaam
En dat is precies wat onze Plantwall is. Een verticale tuin, die wij zo groot of zo klein kunnen leveren als u dat wilt. We kunnen de Plantwall wild en weelderig maken, of juist strak en basic: maar net wat het beste past bij uw bedrijf. In ieder geval heeft u een uniek en duurzaam kunstwerk in huis, dat een positieve bijdrage levert aan het binnenklimaat.

Hoe blijven de planten mooi en in leven?
In de Plantwall zit een automatisch irrigatiesysteem verwerkt, dat de planten op subtiele wijze voorziet van water en voedingsstoffen. Onderaan wordt een stijlvolle goot geplaatst, die de kleine hoeveelheid overtollig irrigatiewater opvangt en afvoert.

Inmiddels hebben we al in meer dan tien landen Plantwalls geplaatst, die variëren van 4 vierkante meter tot 150 vierkante meter. In Nederland hebben we meer dan veertig Plantwalls geplaatst, bij onder andere de Rabobank, de NS, Nike, Enexis en Conscious hotels.

Onderscheidend en gezond

Een groene wand is in de eerste plaats natuurlijk een fantastische blikvanger, waarmee u zich zeker onderscheidt! Ook voor bedrijven die duurzaamheid hoog in het vaandel hebben, is een groene gevel een krachtige manier om uw groene waarden duidelijk te onderstrepen. 

Gezond en ontspannend
Maar er is meer: een plantenwand in uw bedrijf genereert frisse, zuurstofrijke lucht en dat heeft een positief effect op uw medewerkers en klanten. Zij zullen zich alerter en energieker voelen. Bovendien absorbeert een plantenmuur geluid én fijnstof.

Kortom, een groene wand brengt letterlijk lucht en leven in scholen, ziekenhuizen, kantoren, winkels, restaurants en hotels.