>

Ook groen in uw bedrijf?

Wij nemen graag contact met u op.

Plantwall outside

Groene gevels zijn al een tijdje niets nieuws meer onder de zon. De voordelen van een groene gevel zijn dan ook zodanig dat het eigenlijk gek is dat we ze niet overal zien: afvangen fijnstof, toevoegen van planten voor insecten aan de verstedelijkte omgeving, helpen tegengaan van het hitte eiland effect en meer.

Bij Green Fortune vinden we dat we toch nog een toevoeging kunnen maken aan het bestaande aanbod. Onze Plantwall Outside zit vol met planten die interessant zijn voor hommels, bijen en vlinders. Daarbij wordt het beplantingspatroon voor elk project op maat gemaakt, zodat de Plantwall goed aansluit bij de rest van het ontwerp van het gebouw.

De irrigatie wordt via een internetverbinding gecontroleerd en indien gewenst bijgestuurd. Vochtsensoren en temperatuursensoren zorgen ervoor dat de planten altijd de gewenste hoeveelheid water en voedingsstoffen ontvangen, onder alle omstandigheden.

Onderscheidend en gezond

Een groene wand is in de eerste plaats natuurlijk een fantastische blikvanger, waarmee u zich zeker onderscheidt! Ook voor bedrijven die duurzaamheid hoog in het vaandel hebben, is een groene gevel een krachtige manier om uw groene waarden duidelijk te onderstrepen. 

Gezond en ontspannend
Maar er is meer: een plantenwand in uw bedrijf genereert frisse, zuurstofrijke lucht en dat heeft een positief effect op uw medewerkers en klanten. Zij zullen zich alerter en energieker voelen. Bovendien absorbeert een plantenmuur geluid én fijnstof.

Kortom, een groene wand brengt letterlijk lucht en leven in scholen, ziekenhuizen, kantoren, winkels, restaurants en hotels.