>

Ook groen in uw bedrijf?

Wij nemen graag contact met u op.

Plant Pillar

Grote ruimtes vergroenen met iets dat echt impact heeft? Vrijstaande groene zuilen die de lucht in groeien, bedekt met klimplanten net als in het regenwoud? Een natuurlijke visuele verbinding tussen verschillende hoogtes in een gebouw? 

Vrijstaande plantenzuilen

Het kan met onze laatste innovatie: de Plant Pillar. Dit zijn spectaculaire vrijstaande plantenzuilen die groen op een unieke manier in grote en hoge ruimtes integreren. Ze zorgen voor een hele andere ruimtebeleving met levend groen en verbeteren tegelijkertijd het binnenklimaat.

Automatische bewatering en voeding

Dit is een compleet nieuwe manier om groen te integreren in gebouwen. Plant Pillars zijn gebaseerd op een sterke binnenstructuur met daaromheen ons flexibele Green Fortune plantentextiel. We kunnen zuilen tot 10m lengte ontwerpen en zorgen natuurlijk ook  voor een volledig geautomatiseerd irrigatiesysteem dat de planten bewaterd en voed. Op deze manier heeft ons verticaal groen altijd een groene en frisse uitstraling.

Uniek verticaal groen met grote impact

Plant Pillars zijn een zekere blikvanger. Een stuk verticaal groen dat een nieuwe ruimtebeleving creëert een stof tot praten geeft. Samen met de functionele voordelen van levend groen, is het niet alleen innovatief maar ook goed voor klanten en medewerkers. Want omringd door groen woont, werkt en leeft u prettiger en gezonder!

Neem vrijblijvend contact op en ontdek de talloze mogelijkheden van de Plant Pillar, Plantwire en de Plantwall van Green Fortune.