>

Ook groen in uw bedrijf?

Wij nemen graag contact met u op.

Onze Plantwall is echt een verrijking van ons kantoor. Soms denk ik stiekem dat ik in Brazilië ben.

Fronteer Strategy

Martijn Pater, eigenaar Fronteer Strategy

Ik krijg veel complimenten van gasten en ik wordt zelf ook altijd nog gelukkig als ik naar de Plantwall kijk.

Tolhuistuin

Remko Struyck, eigenaar restaurant Tolhuistuin

Conscious Hotels werkt al jaren samen met Green Fortune. Conscious heeft als pionier op het gebied van duurzaamheid in een vroeg stadium Plantwalls toegepast. Waarom? Conscious houdt van design en we proberen de planeet een beetje groener te maken. Green Fortune heeft ons geholpen onze ambities in te vullen. En ze komen uiteraard nog steeds voor onderhoud op bezoek. Als hippe barbiers trimmen en stijlen ze onze plantjes.

Conscious Hotel

Marco Lemmers, CEO Conscious Hotels

Greenfortune. Een mooie aanvulling op het winkelconcept. Actueel en tijdloos, modern in de presentatie, eerlijk en puur, ondersteund door praktische kennis met een hoog serviceniveau.

Claudia Strater

Frits Helmstrijd, CEO Claudia Sträter

We zijn super trots op onze groene muur, deze staat centraal in de ruimte van ons nieuwe kantoor. Het heeft een positieve uitstraling en geeft een fijne energie als je er naar kijkt en er langs loopt. Bij onze zoektocht naar verticale tuinen kwamen we in contact met Eelco van Green Fortune. Prettig en niet formeel, hij dacht me ons mee en zodoende hebben we redelijk snel kunnen schakelen. Samen met zijn team hebben ze er iets moois van gemaakt. Inmiddels een paar maanden verder en de Plantwall staat er prachtig bij. Het is een absolute toegevoegde waarde voor ons als bedrijf.

Cargoguide

Douwe Cobelens, co-founder & COO Cargoguide

Na 4 jaren in het bezit te zijn van onze Green Fortune Plantwall, zijn we nog iedere dag verrast wat deze groene wand bij onze klanten losmaakt. De wand is vaak het eerste onderwerp van gesprek.

Wagenaar Mode

Ilse van Kleef, eigenaar Wagenaar Mode

Op zoek naar een eye-catcher voor de entree van onze polikliniek in Assen, blijkt de groene wand van Green Fortune een schot in de roos. De levende wand spreekt en er wordt over gesproken. Je hoeft zelf geen groene vingers te hebben, want dankzij het onderhoudscontract blijft de plantenwand gezond en een lust voor het oog.

Vastgoed Accare

Paul van Nimwegen, senior adviseur vastgoed Accare