Plantwire

Een geïntegreerde hangende tuin

Een hangende tuin tot wel 30m lang

Combineert ruimtelijkheid met een natuurlijk groen gevoel. De Plantwire is een echte eyecatcher die de hoogte in gaat en zo een visuele verbinding vormt tussen verdiepingen in een gebouw.

Green Fortune Plantwires zijn geïnspireerd op hangende planten in het regenwoud. Het is een unieke manier om planten binnen toe te passen op plekken waar dat voorheen onmogelijk was.

Omdat deze hangende tuinen op maat gemaakt worden zijn ze in bijna ieder project toepasbaar. Plantwires zijn daarom de perfecte oplossing voor een groen statement in bijvoorbeeld een atrium, grote entree of hoge hal.

PLANTWIRE VOORDELEN

Ideaal voor grote, hoge ruimtes – Plantwires zijn een unieke en indrukwekkende manier om planten te integreren op plekken als atriums, grote entrees of in winkelcentra

Veel planten, minimale ruimte – Een Plantwire van 10m bevat meer dan 100 planten en neemt maar 1m² in beslag

Maatwerk integratie – Plantwire projecten zijn altijd maatwerk waardoor ze zelfs op moeilijk bereikbare plekken geïnstalleerd kunnen worden

Plantwire feiten & benodigdheden

Gewicht Max 10 kg/m
Maximale hoogte ~30 m
Diameter systeem ~60 cm (incl. planten)
Water Max 0,4 - 0,8 L per m/dag
Planten per m 10
Automatische irrigatie & voeding Ja

Mis je hier informatie?

neem contact op

Ideaal voor grote, hoge ruimtes – Plantwires zijn een unieke, indrukwekkende manier om planten toe te passen in open, grote ruimtes zoals atria, entrees en winkelcentra. Door de automatische irrigatie is handmatig watergeven overbodig.

Veel planten, minimale ruimte – Een Plantwire van 10m bevat meer dan 100 planten en neemt maar 1m² in beslag. Hierdoor profiteert u van de vele plantvoordelen zonder hiervoor kostbare ruimte in te leveren.

Maatwerk integratie – Plantwire projecten zijn altijd maatwerk waardoor ze zelfs op moeilijk bereikbare plekken geïnstalleerd kunnen worden. Ons gespecialiseerde aanlegteam verzint voor iedere situatie een oplossing.