Green Space Strategy

Haal het maximale uit uw investering

Stress wordt verlaagd door naar planten te kijken

En wist u dat planten gratis de lucht zuiveren van giftige gassen? En dat onze Plantwall uitstekende akoestische kwaliteiten heeft? Planten hebben zo veel verschillende kwaliteiten, eigenlijk is het vreemd dat we ze vaak alleen als decoratie inzetten.

Mooi & Functioneel

Bij Green Fortune combineren we mooi en functioneel zodat u het meest uit uw investering haalt. Of u nu de productiviteit van uw medewerkers wilt verhogen, achtergrond geluid in uw restaurant wilt verminderen of het welzijn en herstel van uw patiënten wilt verbeteren, met ons maatwerk groenadvies helpen wij u om uw doelen te bereiken.

Green space strategy

Dit doen we door een inventarisatie te maken van het gebruik van de ruimte(s), de mogelijkheden voor vergroening in kaart te brengen en dit te combineren met uw wensen en eisen. In overleg met de klant, en bij voorkeur ook toekomstige gebruikers, komen we met een voorstel dat het best aansluit bij ieders wensen. Daarnaast kunnen we ook advies geven over het inzetten van planten ten behoeve van WELL certificering. Op deze manier zorgen wij dat u het maximale uit uw investering haalt.

De Feiten

Luchtkwaliteit Planten verwijderen schadelijke VOC's uit de lucht en verhogen de luchtvochtigheid
Stress vermindering Kijken naar planten vermindert stress
Akoestische voordelen Geluidsabsorbtiewaarde α(w)=0,85
Healing environment Zicht op natuur zorgt voor een sneller herstel bij ziekte
WELL certificering Toegang tot natuur (binnen en buiten) is onderdeel van WELL certificering

Mis je hier informatie?

neem contact op

In het programme 'De Grote Tuinverbouwing' legt Astrid Hietbrink (green space strategist bij Green Fortune) uit wat de voordelen van planten op kantoor zijn. In het programma zijn we op bezoek bij HNK waar wij een aantal plantenwanden hebben geplaatst en onderhouden.