>

Ook groen in uw bedrijf?

Wij nemen graag contact met u op.

Onderhoud Plantwalls en Plantwires

Een groene wand of Plantwire heeft onderhoud nodig om gezond en mooi te blijven. Daarom bieden we bij al onze projecten ook meteen een onderhoudscontract aan, inclusief een volledige garantie op de planten. We hebben ruime ervaring in het onderhouden van onze systemen en kunnen er dus voor zorgen dat elk project moeiteloos vele jaren mee gaat. Daarbij blijven wij graag in contact met onze klanten, via regelmatig onderhoud is dit goed mogelijk. 

Onze medewerkers bezoeken elk project regelmatig om te snoeien, controles uit te voeren en waar nodig wordt groter onderhoud uitgevoerd. Zo zorgen wij ervoor dat al onze Plantwalls en Plantwires probleemloos vele jaren mooi blijven.

 

Een van onze oudste wanden in 2007

Onze werkwijze

openbaar vervoer

Voor het onderhouden van onze projecten reizen onze medewerkers het hele land door en maken ze vele kilometers. Omdat wij ernaar streven een duurzame onderneming te zijn gebruiken we bij ons onderhoud zoveel mogelijk het openbaar vervoer; trein, tram en OV-fiets zijn ideaal voor het bereiken van onze projecten. Omdat we veel werken in de grote steden kunnen we meteen gebruik maken van de faciliteiten die de stad biedt; fijnmazig openbaar vervoer. 

biologische bestrijding

Bij levende planten kan het altijd gebeuren dat er verstekelingen in de Plantwall of Plantwire terecht komen; bladluis of spint bijvoorbeeld. Dat komt de kwaliteit van een project niet ten goede. Het bestrijden van deze onwelkome gasten is daarom een van onze belangrijkste taken tijdens het onderhoud. We willen in de bestrijding echter op een verantwoorde manier te werk gaan. Daarom gebruiken we alleen natuurlijke vijanden van deze insecten. Deze worden in de wand uitgezet en gaan actief op zoek naar de ongenode gasten. Zodra deze uit de planten verdreven zijn verdwijnen ook de uitgezette insecten weer. Op die manier houden we de planten op een natuurlijke manier gezond.

 

 

 

Dezelfde wand met professioneel onderhoud van Green Fortune in 2017