Groene wand

Groene wand als verticale tuin

Een groene wand is een wand die uit natuurlijke en echte planten bestaat. We kunnen al een groene wand maken op een muur van vier vierkante meter. Op een groene wand kunnen diverse soorten planten worden aangebracht wat een levendig en natuurlijk karakter geeft. Een groene wand zorgt voor een natuurlijke werk en leef omgeving. Er is aangetoond dat mensen die in een groene ruimte werken minder last van stress en ziektes hebben en productiever zijn. Bovendien is een groene wand natuurlijk mooi om te zien. 

EEN GROENE WAND BINNEN

Een groene wand maakt het binnen zijn een stuk aangenamer. Planten zorgen voor een rustgevend gevoel en verminderen vermoeidheid, hoofdpijn, een droge keel en geïrriteerde ogen. Goede redenen om een saaie en kale muur om te laten toveren in een natuurlijke groene wand.

VERZORGING VAN EEN GROENE WAND

Green Fortune zorgt ervoor dat groene wanden lang groen en mooi blijven. Door een automatisch irrigatiesysteem worden de planten op een gedoseerde wijze van water en voedingsstoffen voorzien. Het overtollige water wordt gemakkelijk opgevangen en afgevoerd door een kleine goot onder de groene wand. Hierdoor blijven de planten gezond. Om de groene wand jarenlang mooi te houden biedt Green Fortune een onderhoudscontract aan. Bij dit contract wordt er volgens afspraak onderhoudt gepleegd voor de groene wand.

GROENE WAND AANLEGGEN

Door onze expertise zijn er vele groene wand concepten mogelijk. Een groene wand kan uit diverse formaten en plantsoorten bestaan, waarbij verschillende mogelijkheden bestaan om deze op de wand aan te brengen. De diversiteit in planten op een groene wand zorgt voor een dynamisch en natuurlijk effect. Green Fortune probeert verder uw wensen zo goed mogelijk door te voeren in een concept dat echt bij uw bedrijf past.

FEITEN VAN EEN GROENE WAND OP EEN RIJTJE:

  1. Een groene wand zorgt voor een levendige en natuurlijke werk- en leefomgeving
  2. Een groene wand kan al op een wand van vier vierkante meter worden aangebracht
  3. Er zijn vele diverse plantsoorten te gebruiken in een groene wand
  4. Onderhoud gaat mede via een automatisch irrigatiesysteem

Klik hier om meer te lezen over de voordelen van planten